Let's meet at LCA Food

Dublin, 19-21 Oktober 2016Het team van Blonk Consultants & Agri-footprint® is dit jaar aanwezig op de LCA Food Conferentie 2016 in Dublin. We kijken er naar uit om u te ontmoeten en onze kennis te delen. Graag vertellen we u meer over Agri-footprint, de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Product Environmental Footprint (PEF) project. Uiteraard staan we klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ga de uitdaging aan

Optimise your diet!

Op de LCA food willen graag een actueel onderwerp onder de aandacht brengen. De wereldwijde uitdaging om de productie en consumptie van voedsel te verduurzamen wordt steeds urgenter. De groeiende wereldbevolking, en een nog sterker toenemende vraag naar milieu-intensieve producten, leidt tot globale en lokale aantasting van natuurlijk kapitaal.Tegelijkertijd is het voedingspatroon van een groot deel van de wereldbevolking ongezond. Enerzijds heeft een deel van de bevolking te weinig voedsel beschikbaar en is ondervoed.
Het ontwikkelen van een duurzamer en gezonder voedselproductie- en consumptiesysteem is een grote uitdaging voor overheden, bedrijven en consumenten.

Tijdens de LCA Food 2016 biedt Blonk Consultants u de mogelijkheid om tot een oplossing te komen. We nodigen u uit om uw voedingspatroon duurzaam én gezond te maken.

Breng een bezoek aan onze stand en kom meer te weten over ‘Optimise your diet!’


De 3 deelnemers die, tijdens de LCA Food 2016, het meest duurzame, gezonde menu creëren winnen een mooie prijs.

Presentaties

U kunt ook een van onze presentaties bezoeken. Hier leert u meer over de PEF en het Global Feed LCA Institute (GFLI).

Donderdag - 20 oktober
  • PEF in practice: learnings from the supporting studies (10.45 uur)
  • Towards the global reference for feed LCA data: the Global Feed LCA Institute (11.30 uur)

Over LCA Food

De LCA Food 2016 Conferentie vindt plaats in Dublin, van 19 tot en met 21 oktober en wordt voor de 10e keer georganiseerd. Tijdens deze conferentie komen academici, NGOs, bedrijven en overheden bij elkaar om de laatste ontwikkelingen in LCA van voedingsmiddelen en agrarische producten te delen. .

Dit jaar ligt de focus op "Putting LCA into Practise”.

Lees meer over LCA Food 2016


Meer informatieWilt u het team van Blonk Consultants ontmoeten tijdens de LCA Food?
Stuur een e-mail naar Meike van de Wouw