Mogen we aan u voorstellen… Onze nieuwe collega’s!

Mogen we aan u voorstellen… Onze nieuwe collega’s!

Rishi Sukul en Caroline te Pas versterken ons team

In de afgelopen twee maanden zijn Rishi Sukul en Caroline te Pas gestart bij Blonk Consultants. Rishi als softwareontwikkelaar en Caroline als consultant. Uiteraard zijn we erg blij met deze uitbreiding van ons team.


Met veel plezier stellen Rishi en Caroline zich aan u voor.


Rishi Sukul

Softewareontwikkelaar


"Voordat ik van start ging bij Blonk Consultants was ik werkzaam voor MSF (Artsen zonder Grenzen), waarvan de laatste twee jaar als Logistic Manager. Ik hield me bezig met cholera in Ethiopië en Jemen en de nasleep van diverse catastrofes in Sierra Leone. Daarvoor was ik werkzaam als Business Intelligence consultant, projectmanager en software developer.

Doordat ik in 5 verschillende landen heb gewoond en veel heb gereisd is mijn betrokkenheid bij de wereld en haar inwoners alleen maar toegenomen. Ik waardeer dan ook elke stap die wordt gemaakt die bijdraagt aan duurzaamheid en maatschappelijk welzijn.
In mijn functie bij Blonk Consultants komen diverse kwaliteiten die ik koester samen: gebruik maken van nieuwe IT-technologieën, een bijdrage leveren aan de maatschappij, samenwerken met slimme en betrokken mensen en werken met producten waar mensen van houden, zoals voedsel.

Naast mijn interesse in IT, data science en machine learning hou ik van lezen en ga ik graag sporten. Verder heb ik een grote interesse in wereldzaken, natuur en 'humanities'. Ik ben best wel een foodie en eet mijn stamppot het liefst lekker pittig!"

Caroline te Pas

Consultant


"Tijdens mijn studies, Soil Science aan Wageningen Universiteit gevolgd door Environment & Development aan de University of Edinburgh, heb ik mij gericht op kwesties als landdegradatie, duurzame landbouw en voedselzekerheid. De afgelopen 5,5 jaar heb ik gewerkt bij SNV Netherlands Development Organisation, met een focus op klimaatadaptatie en verduurzaming van kleinschalige landbouw in verschillende Afrikaanse landen. Ik heb onder meer gewerkt aan een project dat de capaciteiten van maatschappelijke organisaties versterkt in het gebruiken van wetenschappelijk onderzoek in hun advocacy werk, en heb een tool ontwikkeld en geïmplementeerd die projecten helpt om klimaatrisico's in waardeketens te beoordelen en te verminderen.

Ik kijk er naar uit om bij Blonk Consultants meer te leren over duurzaamheidsanalyses in de agri-food sector en bij te dragen aan oplossingen die zowel de duurzaamheid als de gezondheidseffecten van voedselsystemen positief beïnvloeden.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, om te hardlopen of te hiken, en bezoek ik muziekconcerten."