Foodpolicy's Outbreak 2019

Maatschappelijk foodcongres

Blonk Consultants is medeorganisator van Foodpolicy's Outbreak. Dit duurzaamheidscongres bekijkt maatschappelijke kwesties op kansen voor de foodbranche en zoekt daarbij altijd naar praktische handvatten. Met het congres willen we antwoord geven op concrete vragen die bij veel branchegenoten leven. Welke maatschappelijke thema’s zijn voor mijn bedrijf van belang, wat betekent dat voor mijn corporate identity, hoe vermarkt ik mijn maatschappelijke meerwaarde en hoe breng ik die tot uitdrukking in een hogere marge?


Foodpolicy’s Outbreak vindt dit jaar plaats op dinsdag 4 juni.
Locatie: Duurzaam paviljoen Circl van ABN AMRO, Zuidas Amsterdam.


Workshop door Hans Blonk


In het middagprogramma verzorgt Hans Blonk ook dit jaar weer een workshop.

´Circulaire landbouw wordt onterecht gehypet´

Circulaire landbouw is niks nieuws, betoogt Hans Blonk - nooit te beroerd voor een beargumenteerde provocatie - en wordt onterecht gehypet. Genoeg bedrijfsprocessen verlopen al lang circulair, de tegenstelling met de zogenaamd lineaire landbouw is dan ook een valse. Veel vruchtbaarder is het om te kijken welke ‘cirkels’ er al bestaan - bijvoorbeeld die rond afvalstromen - en hoe die verbeterd kunnen worden. Belangrijk is dan wel een zinvolle definitie die als vertrekpunt kan dienen. Pas als we kunnen bepalen wat ‘goede’ en ‘foute’ circulariteit is, zijn we in staat zin en onzin van elkaar te scheiden.

Korting voor relaties Blonk Consultants


Met trots zijn wij al enkele jaren betrokken bij Foodpolicy's Outbreak als mede-organisator. Relaties van Blonk Consultants krijgen ook dit jaar weer een mooie korting. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.
> Direct inschrijven


Meer informatie en programma

Datum: 4 juni 2019
Locatie:Duurzaam paviljoen Circl van ABN AMRO, Zuidas Amsterdam

Kijk voor meer informatie, het programma en inschrijven op de website van Foodpolicy's Outbreak