Alles weergeven
Publicaties

Regelmatig publiceert Blonk Consultants openbare rapporten, tools en artikelen over afgeronde en lopende projecten en onderzoeken. In onderstaand overzicht vindt u publicaties van afgelopen jaren.

Let's meet at LCA Food 2018

16-21 oktober, Bangkok Thailand

‘Global food challenges towards sustainable consumption and production’

Dit jaar vindt de conferentie ‘LCA Food 2018’ plaats in Bangkok, Thailand. Van 16 t/m 21 oktober zijn Bart Durlinger en Jasper Scholten namens het Blonk Consultants team aanwezig. Ze kijken er naar uit om u daar te ontmoeten! Als sponsor van de conferentie hebben wij een stand, waar Bart en Jasper u graag ontmoeten en in gesprek gaan over laatste ontwikkelingen op het gebied van Life Cycle Assessments en duurzaamheid in de agri-food sector. Uiteraard zijn er live demo’s van Agri-footprint, de LCA Food Database en Optimeal, de tool om gezonde en duurzame voeding te berekenen.

Maak alvast een afspraak

Bent u ook aanwezig op de LCA Food 2018? Voorkomen dat u Jasper of Bart misloopt? Plan alvast een afspraak. Stuur een email naar jasper@blonkconsultants.nl or bart@blonkconsultants.nl.