Mogen we aan u voorstellen… Onze nieuwe collega’s!

Mogen we aan u voorstellen… Onze nieuwe collega’s!

Janjoris van Diepen, Riki Hissink en Nicolò Braconi versterken ons team

In de afgelopen maand zijn Janjoris van Diepen en Riki Hissink gestart bij Blonk Consultants. Janjoris als senior consultant en Riki als softwareontwikkelaar. Daarnaast is masterstudent Nicolò Braconi begonnen met een interessante stageopdracht bij ons. Uiteraard zijn we erg blij met deze uitbreiding van ons team.


Met veel plezier stellen Janjoris, Riki en Nicolò zich aan u voor.


Janjoris van Diepen

Senior consultant

Janjoris is vanaf april werkzaam als senior consultant in het Blonk Consultants team.

'Als kind maakte ik een tekening van een auto die zijn eigen uitlaatgassen weer opzuigt, een teken dat duurzaamheid er al vroeg in zat! Tijdens mijn masteropleiding werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente heb ik mij verder verdiept door middel van een specialisatie in milieutechnologie en een minor in duurzame ontwikkeling met stages in India en Peru.

Na 5 jaar in Zuid-Amerika gewoond en gewerkt te hebben bij een online reisaanbieder, heb ik terug in Nederland de duurzame hoek weer opgezocht en ben bij Trees for Travel gaan werken, een stichting die CO2 compensatie aanbiedt aan burgers en bedrijven. Vervolgens heb ik ruim vijf jaar als adviseur bij Zienergie vele bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van MVO-beleid en duurzame certificeringen.

Nu ga ik mij bij Blonk verder verdiepen in duurzaamheidsvraagstukken in de agri-food sector. Een uitdagende sector waarin Nederland internationaal vooroploopt. En met een grote opdracht als het gaat om duurzaamheid. Hier hoop ik een steentje aan te kunnen bijdragen! In mijn vrije tijd ga ik graag op pad, alleen op de (race)fiets of met mijn gezin op reis in binnen- en buitenland. Thuis pingel ik wel eens wat op mijn piano, steeds vaker samen met mijn dochter van één jaar die muziek ook heel leuk vindt.'

Riki Hissink

Software developer

Vanaf april versterkt Riki het Blonk Consultants team als software developer.

‘Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door natuur en dieren. Op zeer jonge leeftijd was ik al betrokken bij natuurbehoud door het steunen van verschillende goede doelen. Hoewel het als kind mijn droom was om dierenarts te worden, kwam ik er gaandeweg achter dat ik liever de onderliggende problemen en oorzaken voor natuurbehoud aan wilde pakken dan het helpen van individuele dieren.
Aangezien ik een echte puzzelaar ben en altijd gefascineerd ben door het oplossen van problemen begon ik in 2011 aan de studie ‘Computer Science’ aan de TU Delft. Hoewel ik veel plezier haalde uit coderen, miste ik de milieu-onderwerpen. Coderen zonder een doel paste niet bij mij en daarom ben ik overgestapt naar de studie ‘Environmental Science’ in Utrecht. Hier kon ik meer leren over duurzame ontwikkeling. Hoewel de focus van deze studie op de milieukant lag, bleef ik verbonden met ‘Computer Science’ door het tijdens mijn studie te programmeren en modelleren. Het werd mij duidelijk dat ik graag aan de slag ga op het snijvlak tussen deze twee studies. Deze combinatie biedt Blonk Consultants mij.

Op dit moment ben ik bezig met een uitgebreide training gericht op Python, waarmee ik mijn kennis op dit gebied kan uitbreiden en op die manier de huidige en toekomstige tools van Blonk Consultants kan ontwikkelen, verbeteren en onderhouden. Ik hoop dat ik op deze manier duurzaamheid kan stimuleren, zodat de wereld wat groener wordt. Gezien de broeikasgassen ben ik van overtuigd dat meer informatie over voedselproductie en voeding mensen kan helpen om gezonder te worden, de voedselongelijkheid te verlagen en duurzaamheid te vergroten voor de huidige en toekomstige generaties.

Kort gezegd: ik hou van programmeren en het milieu! In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, kijk ik films en breid ik mijn kennis uit met online cursussen en het lezen van Engelstalige romans. .’

Nicolò Braconi

Masterstudent in Sustainable Food Process Engineering

Nicolò joined our team as an intern in April 2018.

‘Als een echte Italiaan nam ik voedsel altijd erg serieus! Voor mij is het echter niet alleen een zintuigelijk ervaring en een sociale aangelegenheid, maar is het ook een manier om te verbinden met de natuur en het milieu. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik heb gekozen voor de studie ‘Food Technology’ aan de Perugia University in Italië en later met de masterstudie ‘Sustainable Food Process Engineering’ aan de Wageningen Universiteit. Tijdens mijn thesis heb ik me verdiept in duurzaamheid, door de milieuperformance van verschillende vleesvervangers te vergelijken. Op dit moment verheug ik mij op alle nieuwe ervaringen die ik bij Blonk Consultants ga opdoen. De komende maanden ga ik aan de slag om meer te weten te komen over de wisselwerking tussen organismen en het milieu.

Tot slot, na deze introductie zal het je vast verrassen dat ik niet alleen met voedsel bezig ben. In mijn vrije tijd speel ik Ultimate Frisbee, reis ik graag de wereld rond en ben ik een enthousiast lezer.'