Alles weergeven
freija van holsteijn

freija van holsteijn

Versterking van het Blonk Consultants team

Nieuwe collega: Freija van Holsteijn

Vanaf 1 februari dit jaar maakt Freija van Holsteijn deel uit van het Blonk Consultants team. Wij zijn erg blij dat Freija ons team versterkt als junior consultant! Met veel plezier stelt Freija zich aan u voor.

Freija van Holsteijn

Junior consultant

“Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de natuur en de dieren om mij heen. Opgegroeid in een klein dorpje in Midden-Delfland speelde ik met kikkers in de tuin terwijl aan de overkant de koeien in de wei liepen. Vanuit mijn liefde voor dieren ben ik Dierwetenschappen gaan studeren aan de Wageningen Universiteit. Hier werd ik steeds meer gegrepen door de impact van onze voedselproductiesystemen op het milieu. In mijn Master lag de focus dan ook op verduurzaming van dierlijke productiesystemen. Tijdens mijn thesis en stage bij de FAO heb ik onderzoek gedaan naar de milieu-impact van diervoeding. Daarna heb ik een tijdje gewerkt aan het in kaart brengen van voedselverspilling in de EU, in het kader van EU’s Circular Economy Package. Bij Blonk Consultants hoop ik bij te dragen aan efficiëntere en duurzamere voedselketens. In mijn vrije tijd kook ik graag lekkere én duurzame gerechten, spreek ik graag af met vrienden en doe ik aan yoga. Leuk weetje: op vakantie kan ik niet zonder mijn snorkel en vinnen.”