Over Ons

Richting geven aan duurzaamheid

Blonk Consultants is een internationaal en toonaangevend adviesbureau op het gebied van milieu, duurzaamheid, voeding & gezondheid. Blonk Consultants is het bureau dat antwoorden en oplossingen vindt op uw duurzaamheidsvraagstukken. Kwesties die spelen binnen de agro-food sector.

Wij geven richting aan uw duurzaamheidswerk door middel van onderzoek, advies, tools en databases. Daarnaast geven we regelmatig trainingen en cursussen. Hiermee geven we u inzicht en oplossingen in de milieu- en duurzaamheidsvraagstukken die in uw bedrijf, organisatie of branche spelen.

Het uitgangspunt van ons werk wordt gevormd door kwantitatieve analyses en onafhankelijke gevalideerde data. Dit zorgt voor een open en transparant resultaat dat u en uw bedrijf of organisatie verder helpt.

Expert duurzaamheid in de agro-foodsector


Het team van Blonk Consultants is specialist op gebied van duurzaamheid in de agro-foodsector. Door de jaren heen hebben wij veel expertise opgebouwd en een uitgebreid netwerk gecreëerd binnen het werkveld. We ondersteunen bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke organisaties in hun streven naar duurzaamheid. Door gedegen, onafhankelijk onderzoek geven we helder en toegesneden advies. De aanpak van Blonk Consultants kenmerkt zich door gedrevenheid van de medewerkers, betrokkenheid met het onderwerp en de opdrachtgever en een helder praktisch resultaat.
  • Internationale richtlijnen: U kunt er op vertrouwen dat wij werken volgens de nieuwste en internationaal erkende richtlijnen en methodieken.
  • Heldere en goede onderbouwing: Onze kwalitatieve en kwantitatieve analyses kenmerken zich door een heldere en goede onderbouwing.
  • Lef en ambitie: Wij hebben het lef en de ambitie om ons op onbekende terreinen te begeven en zo nieuwe inzichten te creëren.
  • No-nonsense aanpak: Door onze 'no-nonsense'-aanpak en onze onafhankelijkheid identificeren wij effectief en efficiënt de voor u relevante issues.
  • Korte lijnen: Door onze omvang zijn de lijnen kort, wat ten goede komt aan een adequate en flexibele werkwijze.
  • Uitgebreid netwerk: Wij hebben een uitgebreid netwerk bij bedrijven, NGO's en overheden dat we inzetten bij strategieontwikkeling, stakeholderprocessen en voor klussen voor u waar we aanvullende expertise voor nodig hebben.

 

Team

Wij werken met passie aan uw duurzaamheidsvraagstukken

Hans Blonk

Directeur


Jasper Scholten

Senior consultant


Roline Broekema

Senior consultant


Bart Durlinger

Senior consultantElena Koukouna

Consultant


Mike van Paassen

Consultant


Paulina Gual

Consultant


Pieter van de Vijver

ConsultantRoeli van Kesteren

Office manager


Freija van Holsteijn

Consultant


Janjoris van Diepen

Senior consultant


Riki Hissink

Software developerRishi Sukul

Software developer


Nicolò Braconi

Consultant


Caroline te Pas

Consultant


Meike van de Wouw

Manager marketing & communicatieVoor wie werken we?

Een selectie van onze klanten


Bij ons werken?

Vacatures & stageplaatsen

Op dit moment zoeken we een Commercieel Medewerker die ons team komt versterken.
 

Commercieel Medewerker

Wil jij internationale bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties helpen om de voedselketen te verduurzamen? We breiden ons ambitieuze team graag uit met een commercieel medewerker, die direct aan de slag gaat met sales van onze tools en kwantitatieve analyses van onze business performance. We zoeken iemand met overtuigingskracht, die klantgericht en kwaliteitsgericht te werk gaat, met innovatieve oplossingen komt en doelgericht handelt.

> Bekijk vacature

Contact

Blonk Consultants


 

Ons adres


Blonk Consultants
Gravin Beatrixstraat 34
2805 PJ Gouda

E-mail: stuur ons een e-mail

Bel ons: +31 (0)182 579 970


Geen nieuws missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

U ontvangt maximaal 6 keer per jaar een overzicht met de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de agro-food sector, interessante projecten en relevante cursussen en trainingen.