Food Matters Live - presentatie gezonde & duurzame voeding

21-23 november 2017 - Londen

Van 21 tot met 23 november 2017 vindt Food Matters Live plaats in Londen. Tijdens Food Matters Live komen partijen uit de voedingsmiddelenindustrie, retail, overheden, mensen die werken in gezondheid en voeding samen. Tijdens het evenement staan innovaties en duurzaamheid binnen het voedingslandschap centraal. Het programma biedt ruimte voor discussie en samenwerking tussen de vele verschillende aanwezige partijen. Het programma bestaat uit vele seminars, workshops en een beurs.

Sessie: Toekomst van voedselconsumptie: innovatie in duurzame voeding

Het thema duurzame voeding sluit perfect aan op onze expertise. Op donderdag 23 november geeft Roline Broekema een presentatie. Tijdens de sessie ‘Future food consumption: innovation in sustainable diets’ vertelt zij meer over het vormgeven van toekomstig voedselbeleid en productontwikkeling met behulp van optimalisatie.

Gratis toegang tot Food Matters Live

Food Matters Live is gratis te bezoeken. Meer informatie over deelname en het programma is te vinden op de website van Food Matters Live.


Meer informatieMeer weten over Food Matters Live of nieuwsgierig naar het onderwerp duurzame en gezonde voeding?
Neem contact op met Roline Broekema
.