Foodpolicy's Outbreak 2017

Maatschappelijk foodcongres

Kom donderdag 8 juni naar het Outbreakcongres, het enige maatschappelijke foodcongres in Nederland, mede georganiseerd door Blonk Consultants.

De crisis is voorbij, de verduurzaming van de Nederlandse levensmiddelensector is klaar voor een fikse boost! Hoe brengen we het proces in een hogere versnelling? Ontdek het op het vijfde Outbreakcongres, waar collega-foodbedrijven hun keuzes met je delen!

Foodpolicy's Outbreak

Foodpolicy’s Outbreak bekijkt maatschappelijke kwesties op kansen voor de foodbranche en zoekt daarbij altijd naar praktische handvatten. Welke maatschappelijke thema’s zijn voor mijn bedrijf van belang, wat betekent dat voor mijn corporate identity, hoe vermarkt ik mijn maatschappelijke meerwaarde en hoe breng ik die tot uitdrukking in een hogere marge?

Workshop door Hans Blonk


In het middagprogramma verzorgt Hans Blonk een workshop.

Is meten weten? Hans haalt het net op…

Blonk Consultants opereert al jaren in het hart van de ontwikkeling van vele duurzaamheidsmeetmethodieken en beschikt over een schat aan kennis en ervaring op dit vlak. Tijd om het net eens op te halen. Meten is weten, zo luidt het cliché. Maar klinkt dat niet heel wat stelliger dan het in wezen is? Want niet alleen in de marketing, ook in de door feiten geregeerde wereld van ‘meten en weten’ is er sprake van trends die ons zicht op de werkelijkheid kunnen vertroebelen. Hoe is het eigenlijk gesteld met het meten en weten van de duurzaamheid van voedingsmiddelen? Weten we om te beginnen wat verduurzaming inhoudt? En meten we meer of meten we minder? Weten we wat we moeten meten? Meten we wat we moeten weten? Weten we wat we moeten weten? Hans Blonk reflecteert op de trends van de afgelopen jaren.

Korting voor relaties Blonk Consultants


Met trots zijn wij al enkele jaren betrokken bij Foodpolicy's Outbreak als mede-organisator. Relaties van Blonk Consultants krijgen een mooie korting van €200 korting en betalen slechts €695 voor deelname aan Foodpolicy's Outbreak 2017.
> Direct inschrijven


Meer informatie en programma

Datum: 8 juni 2017
Locatie: Hoofdkantoor ABN AMRO, Amsterdam


Kijk voor meer informatie, het programma en inschrijven op de website van Foodpolicy's Outbreak