[WEBINAR] How to determine the footprint of agri- and food products?

How to determine the footprint of agri- and food products?

Webinar

  • Geïnteresseerd in duurzaamheid van agrarische producten en voedingsmiddelen?

  • Meer weten over de milieu-impact van voedingsmiddelen?

  • Benieuwd naar de toepassing van de Life Cycle Assessment methode in de agri-food sector?

  • Of bent u betrokken bij milieu-analyses van agri- & food producten?

Schrijf u in voor onze gratis webinar!

 

Datum: 15 December 2016
Time: 10.00 – 11.00 AM & 4.00 – 5.00 PM

Let op: de webinar is in het Engels

 

Wat leert u?

Tijdens deze introductie webinar leert u hoe u de footprint van agrarische producten en voedingsmiddelen kunt bepalen. We geven u een beknopte introductie over de Life cycle Assessment methode. Daarnaast, komen recente ontwikkelingen in het vakgebied aan bod. Zoals het Product Environmental Footprint (PEF) project. Daarnaast zorgen we voor inspiratie met behulp van praktische case studies en voorbeelden. Uw vragen worden beantwoord door onze experts via de chat box.
Key words: sustainability, food, agri-food, agri-footprint, introduction life cycle assessment, LCA, Product Environmental Footprint (PEF), carbon footprinting, environmental impact of agri-food products, understanding the impact of food, sustainable food.


Meer informatieHeeft u vragen over deze webinar?
Stuur een e-mail naarMeike van de Wouw