WWF en duurzame voeding

WWF en duurzame voeding

Update Livewell Plates voor WWF UK en WWF France

In 2011 publiceerde WWF UK de eerste ‘Livewell plate’, gevolgd door Frankrijk, Spanje en Zweden in 2013. Deze Livewell plates hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het agenderen van het onderwerp ‘duurzame voeding’ bij overheden, voedingsmiddelenbedrijven en gezondheidsorganisaties. Daarnaast is hiermee aangetoond dat duurzaamheid een mogelijk onderdeel kan zijn van voedingsrichtlijnen.

Tijd voor een update

In de tussentijd zijn nieuwe voedingsrichtlijnen gepresenteerd en hebben WWF UK en WWF France de wens om meer milieu-impactcategorieën toe te voegen aan de Livewell plates. Tijd voor een update dus. Blonk Consultants gaat de komende tijd aan de slag met deze update. Hierbij speelt Optimeal® een belangrijke rol.

Lees meer over de WWF UK Livewell Plates


Meer informatieHeeft u vragen over dit project?
Neem contact op met Gerard Kramer, manager Sustainable Nutrition.
Tel +31(0)182547808
E-mail gerard@blonkconsultants.nl